Самоуверената Гледаш я и виждаш - при нея всичко винаги

...
Самоуверената Гледаш я и виждаш - при нея всичко винаги
Коментари Харесай

7 типа жени, от които бягат мъжете

Самоуверената
Гледаш я и виждаш - при нея всичко постоянно е наред. Тя се е спуснала от небето на тая неверна земя не от голямо предпочитание, а с цел да подсети още един път на своя благополучен фаворит, че е блажен да се допре до нейната красота и удивителен разум за малко, преди още веднъж да отлети към прелестната си непозната планета. Тя в никакъв случай не разрешава да й заплащат сметките - въпреки всичко заработва прекомерно добре. Да разчита може само на себе си, а към представителите на мъжкия пол се обръща най-много поради угаждане на някои неотложни физиологични потребности. Освен  това, тя освен може да кове пирони и да коси трева, само че и да сглоби сама новите си мебели. „ Да разгадавам на някой мъж!? Не, благодаря! ”. Мадам Съвършенство напълно умерено може да мине и без сателит в живота си.

Отличничката
Покривка на цветя, пердета на цветя, чинии – познайте, също на  цветя, ваза с цветя. Всичко при нея си е на точното място, тя не пуши, не пие /опазил Бог!/, чисти до искра дома си и даже съумява да върви на курсове за самоусъвършенстване. Страшно си е. По предписание мъже-перфекционисти не се срещат по този начин постоянно, а даже и да ги има, тяхната придирчивост мощно се разграничава от женската. След месец /в случай на мощно въодушевление работата може да се удължи и до година/, на този мъж ще му писне от условието всяко нещо да си бъде постоянно на мястото, ще му се прище да закуси в леглото, да заспи несъзнателно на дивана, да не вдигне празната бутилка от бира на масата, да не пуска тоалетната паница. Отличничката, която не си показва живота по различен метод, ще страда и плаче, ще се опълчва и подрежда, а всичко ще приключи трагично. Моля ви, пощадете мъжката душeвност, разрешете дребните провинения един път месечно – най-малко.

Истеричката
Отначало тя ви се коства просто прочувствена. Плашещо е единствено, че наподобява това изцяло я устройва – „ Да, да… просто ме приеми такава ”.  Мъжът я приема, а скоро по-късно нервната му система към този момент кипи по ръба на повишената женска емоционалност. Сълзливите настроения, несъмнено, са огромно преимущество в сериалите, само че от припадъчния темперамент на основната героиня на феновете напряко им се гади. На мъжа й – също. За мъжете няма нищо по-лошо от женските сълзи. Дори безропотно да се е присламчил да ви утешава, даже да плаче дружно  с вас… сълзите са доста неприятно средство за операция, което работи един-два пъти, а след това внезапно стартира да нервира. А съгласете се, че постоянно раздразненият мъж не е прелестен сателит в живота.

Недостъпната камбанария
„ О, не ме докосвайте, апелирам! Ах, цяла нощ четох Цветаева и плаках…. ”Също е доста ужасно. Такава жена явно се е родила в библиотеката, изгледала е цялото класическо кино, познава в тънки елементи всяка театрална режисура. Ако допуснем, че се отправите на сантиментален уикенд в Париж, незабавно ще посетите Лувъра – няма да се лигавите с алено вино посред полянка пред Айфеловата кула или да се целувате на моста на влюбените. Труднодостъпна – в случай че посегнете да я целунете почтено, тя, хубавицата пребледнява и прошепва „ Боже мой, какво вършиме с мен… ” Жената, която върви на спектакъл и чете книги е скъп подарък, само че не е неприятно в случай че може също да готви и да се занимава с елементарни земни неща.

Мамчето
Всички жадуват за топлота и домакински уют, това е обикновено. Но въпреки всичко, майчинската роля в живота на мъжа е редно да принадлежи на същинската му майка. На нея не й би трябвало заместничка. Да, това значи, че вашият обичан може напълно самичък да храни, да се облича, да взема решения. Мъжът на първо време би трябвало да се усеща войник, глава на фамилията, а не мамино синче, което цялостен живот слуша нарежданията на една прекалено загрижена за него жена. Колкото по-вманиачена е грижата, толкоз по-скоро вашият човек ще осъзнае, че той обграден като на фронта и ще пожелае да се измъкне от окопа. Навярно няма да ви желае да тичате след своя бягащ брачен партньор по улиците, в опит да му натикате в устата прясно печено, тъй като си е пристигнал толкоз гладен  след работа.

Кариеристката
Безусловно всяка жена е добре да има своя професионална реализация. Обаче в случай че всичките й ползи се въртя към печката, на мъжа бързо ще му стане скучно. Но и другата прекаленост – желязната лейди, постоянно прицелваща се във висините на кариерното развиване – също не е добър вид. С такава жена е забавно да обсъждате икономическото положение на страната, цените на петрола и курса на златото, само че след малко време мъжът ще разбере, че бизнеса и кариерата са единственото, от което се вълнува стоманеното женско сърце. Тя не върви да гледа глупави комедии, няма време даже да сготви на обичания си мъж една простичка вечеря – за нея времето е пари, за какво да го губи с вас.

Старата мома или безконечната младоженка  
Тези дами незабавно се разпознават по напоителните разкази за фамилните полезности, за първата среща на родителите в института, за благото фамилно гнездо, което копнее да свие с някого. Тя още от пелени е наясно, че всяко момиче е длъжно да се омъжи, по тази причина още на втората среща ще запознае своя фаворит с родителите си. Всеки мъж, рискувал да я предложения на среща, го чака нежелана орис – въображаемо тя към този момент е проиграла сватбата, родила му е три деца и е остаряла дружно с него, наобиколена от 10-на внуци. Бедата е в това, че самият мъж има други проекти.

Източник: Marie Claire Russia
Изображения: Cristina Troufa

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР