Самото зачеване на това управление беше порочно, следим гнусотията, която

...
Самото зачеване на това управление беше порочно, следим гнусотията, която
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тошко Йорданов: Самото зачеване на това управление беше порочно, следим гнусотията, която се случва

Самото забременяване на това ръководство беше порочно, следим гнусотията, която се случва. Това е подмолен пазарлък на тематика постове, пари и регулатори. Когато две политически сили си ги разделят, значи че те са им подчинени. Това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ по време на консултациите при президента.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

 

Изключително нездравословни промени в Конституцията.

Следите по какъв начин протичат договарянията. Ясна е задачата на консултациите – основаване на държавно управление. Как виждате това, в случай че не се осъществя втория мандат. Имате ли формула за третия мандат и нова настройка, сподели Радев на срещата с Има Такъв Народ.

„ Сглобкаджийските договаряния няма по какъв начин да ги следим, тъй като не са открити и почтени. Конституцията беше изменена поради вас. Парламентът беше привършен от момента на съставянето му по този метод. Между две политически обединения, подсилен от трета, с което излъгаха гласоподавателите си. Политическата въртележка се сменя, само че политическа липса няма. Най-добре е да се отиде на предварителни избори. Експертно държавно управление с необятна поддръжка и стратегия по браншове “, съобщи Йорданов.

 

SafeNews напомня, че през днешния ден не престават съвещания при президента преди президента да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление. Румен Радев беседва първо с представители на „ Възраждане “,  по-късно с „ Българска социалистическа партия за България “ и „ ИТН “.
Консултациите с парламентарно показаните партии започнаха през вчерашния ден на „ Дондуков 2 “ – поредно с ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.
След края на политическите съвещания с шестте парламентарни обединения президентът би трябвало да реши по кое време ще връчи мандат за сформиране на кабинет на претендент за министър председател, посочен от ГЕРБ-СДС.
За това в Конституцията няма очакван период.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР