Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди

...
Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди
Коментари Харесай

Доктор Тасев - на ръба на разума в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Саморазрушение и опустошителни страсти ще завладяват лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “.

Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме персонално с надзорника. Дали лекарската нравственос ще надделее в саморазправата или гневът ще докара до необратимото, феновете ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал, от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA .

Д-р Огнянова от „ Откраднат живот “: Не се омъжих за доктор Ковачев, тъй като го обичах прекомерно доста

Ситуацията в болничното заведение ще продължи да се заплита, а лекар Стаменова ще показа дълбоките си срахове, че Фотев е към момента жив . Междувременно лекар Хинова ще се завърне в болничното заведение – появяването ѝ ще извади накара лекар Мазов да сложи ултиматум на Ина Фотева.

 Откраднат живот NOVA

Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на „ Св. Анастасия “, с цел да се изправи пред едно от ней-сериозните тествания за един татко. Тежката диагноза на Пепе ще бъде разисквана с лекар Банков, който ще продължи да търси решение на обстановката. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането сред лекар Карагьозов и сестра Райкова още веднъж ще ги изправи очи в очи.

Ще потърсят ли отговори на неизречени въпроси? Дали Фотев е повода за поредицата от обстановки в „ Св. Анастасия “, или виновникът е различен? Зрителите ще схванат в „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторик до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на „ Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР