Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди

...
Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди
Коментари Харесай

Доктор Тасев - на ръба на разума в Откраднат живот: Любовта лекува

Саморазрушение и опустошителни страсти ще завладяват лекарите в новите епизоди на "Откраднат живот: Любовта лекува “.

Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме персонално с надзорника. Дали лекарската нравственос ще надделее в саморазправата или гневът ще докара до необратимото, феновете ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал. Ситуацията в болничното заведение ще продължи да се заплита, а лекар Стаменова ще показа дълбоките си страхове, че Фотев е към момента жив. Междувременно лекар Хинова ще се завърне в болничното заведение – появяването й ще извади то обувките лекар Мазов, който ще сложи ултиматум на Ина Фотева.

Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на "Св. Анастасия ", с цел да се изправи пред едно от ней-сериозните тествания за един татко. Тежката диагноза на Пепе ще бъде разисквана с лекар Банков, който ще продължи да търси решение на обстановката. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането сред лекар Карагьозов и сестра Райкова още веднъж ще ги изправи очи в очи.



Ще потърсят ли отговори на неизречени въпроси? Дали Фотев е повода за поредицата от обстановки в "Св. Анастасия " или виновникът е различен? – занапред следва да разберем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР