Самоличността на злия“ главен тъмничар на Алексей Навални, смятан за

...
Самоличността на злия“ главен тъмничар на Алексей Навални, смятан за
Коментари Харесай

Главният тъмничар, отговарящ за Навални, когато той беше „убит по заповед на Путин“, разкрит

Самоличността на „ злия “ основен тъмничар на Алексей Навални, считан за съизвършител в неговото „ ликвидиране “, беше разкрита през днешния ден.

Най-яростният съперник и критик на съветския президент Владимир Путин умря в отдалечена арктическа наказателна колония и съгласно неговия представител е бил „ погубен “. Но не беше ясно къде е тялото му, до момента в който фамилията и приятелите му търсеха отговори. Смъртта на Навални на 47-годишна възраст лиши съветската съпротива от нейния най-известен и въодушевяващ политик по-малко от месец преди изборите, които ще дадат на Путин още шест години на власт.

Наблюдатели показаха също по какъв начин той се появи да се смее и да се майтапи със арбитър на последния си видеоклип в четвъртък, повтаряйки мнението на родителите си, че е изглеждал в положително здраве три дни по-рано, когато са го видели на посещаване в пандиза. Това докара до съмнение, че може да е бил замаян или токсичен в наказателната колония, ръководена от грубия шеф на пандиза полковник Вадим Калинин.

Бившият пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР