Самоличността на човека "жива мумия", за който се твърдеше, че

...
Самоличността на човека "жива мумия", за който се твърдеше, че
Коментари Харесай

Изненадващи 11-годишни СНИМКИ на "живата мумия", която уж бе ръфана от мечка

Самоличността на индивида "жива мумия ", за който се твърдеше, че е атакуван от мечка и е бил в плен на животното към месец, най-сетне е разкрита. Лекар, който твърди, че 41-годишният мъж прочут с името Александър е негов пациент, съобщи, че въпросният в никакъв случай не е бил нападан от мечка, а страда от псориазис и затруднения на заболяването. Снимки на Александър преди той да се разболее, от 2009-а година, демонстрират много друг човек от оня, който бе изобразен на скандалните фрагменти, които обиколиха света, написа в. "Метро ".

Видеото се появил в интернет през миналите дни. Твърдеше се, че той е бил признат в болница в Тува по неотложност със строшен гръбнак след битка с мечка. Съобщава се още, че мъжът е бил избавен от бърлогата на звяра от ловни кучета.



Доктор Рустам Исаев от медицински център в Актобе в Казахстан обаче съобщи пред кореспонденти, че това е подправена вест. По думите му, Александър в никакъв случай не е бил нападан от мечка, нито е ходил в миналото в Русия. Лекарят сподели още, че пациентът му е бил нелегално сниман, и че ще уволни виновните за записа.



Така е изглеждал Александър преди да се разболее

По думите на медика майката на Александър е мощно смутена поради подправеното видео. "Александър П. е гражданин на Актобе в Казахстан. Той бе лекуван в нашата болница и изписан в края на седмицата в приемливо положение. Сега за него се грижи майка му. Той страда от псориазис. Той е вкъщи си, непрекъснато лежи и е изпаднал в незаинтересованост. Не желае да живее. Изпаднал е в меланхолия ". Лекарят добави още, че Александър е "омаловажил преди време псориазиса " и по тази причина е в такова извънредно положение. Майка му и приятелката му са го навестявали в болничното заведение.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР