Самолетът на казахстанската авиокомпания Air Astana при полет от Ташкент

...
Самолетът на казахстанската авиокомпания Air Astana при полет от Ташкент
Коментари Харесай

Чудовищна турбуленция! Седем пътници от самолета, летящ за Алма-Ата, са ранени

Самолетът на казахстанската самолетна компания Air Astana при полет от Ташкент за Алма-Ата е попаднал в зона на мощна турбуленция, вследствие на което седем пасажери са получили пострадвания и изгаряния, оповестиха от пресслужбата на авиопревозвача.
Прочетете още
„ Днес самолетната компания извърши полет KC 128 по маршрута Ташкент-Алмати... По време на полета самолетът ненадейно попадна в зона на мощна турбуленция “, се споделя в изказването.

Една от пътничките на самолета на Air Astana, която беше ранена по време на полета, разгласява видео с следствията от случая, пише 

Момичето признава, че е било доста ужасно. Имала е контузия на ръката, върху която е паднал тежък предмет при турбуленция. На фрагментите се вижда, че тя получава здравна помощ на борда на самолета.

От самолетната компания оповестиха, че по предварителна информация седем пасажери са получили разнообразни пострадвания и изгаряния.

Беше маркирано, че екипажът е оказал първа помощ на пасажерите. Пилотите са уведомили летищните служби за случая.

Авиокомпанията изрази страдание за случилото се и даде обещание да окаже всякаква помощ на пасажерите от полета. Произшествието ще бъде разследвано от способените органи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР