Самолет, превозващ повече от 100 пътници, кацна аварийно на летището

...
Самолет, превозващ повече от 100 пътници, кацна аварийно на летището
Коментари Харесай

Самолет със 137 души удари кула и избухна при кацане

Самолет, пренасящ повече от 100 пасажери, кацна спешно на летището в Маями, откакто колесникът му отказа при кацане.

Самолетът проби дребна постройка и информационна кула, до момента в който се плъзгаше по стомах през асфалта на летището, преди да избухне.

След случая трима души са откарани в болница. Самолетът е превозвал 126 пасажери и 11 членове на екипажа.

Федералната авиационна администрация заяви, че колесникът на самолета е отказал. Самолетът е част от флота, благосъстоятелност на нискотарифната компания Red Air,, учредена предходната година в Доминиканската република.

„ Всъщност мислех, че ще умра “, сподели Паола Гарсия пред CBS Маями. „ До мен имаше дъртак и аз го прегръщах. Беше извънредно.` „ Удряхме се от една страна на друга и всички прозорци като че ли се счупиха. Тогава хората започнаха да тичат и бягат, всичко гореше.

Кадри, направени от пистата, демонстрират, че носът на сребърния аероплан е разрушен на части, до момента в който черен пушек се издига в лявото му крило. Стопеният метал на информационната кула се виждаше завит към горящото крило. Пътниците се виждаха неистово изплашени, излизащи от фюзелажа, до момента в който бягаха от останките. Други фрагменти демонстрират по какъв начин самолетът се плъзга по стомах през пистата, след което се сблъсква с кулата, която избухва в пламъци.

Close-up video of passengers getting off the plane |
— ONLY in DADE (@ONLYinDADE)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР