Само за няколко часа феновете на Левски разграбиха билетите за

...
Само за няколко часа феновете на Левски разграбиха билетите за
Коментари Харесай

Левски пълни Герена

Само за няколко часа почитателите на Левски разграбиха билетите за реванша с Шкупи от II прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е на следващия ден от 20 ч. на " Герена ".
Подобно на предходната година, когато последователите изпълниха стадиона за мачовете с ПАОК и Хамрун, в този момент ентусиазмът също е огромен. В предходните сезони клубът или изтърпяваше наказване със затварянето на бранш, или не участваше в евротурнирите. Очаква се затова в продажба да бъде пуснат и секторът за посетители. 
Привърженици на Шкупи няма да има, с цел да се избегнат конфликти в София. На трибуните ще бъдат пускани почитатели след проявление на персонална карта, с цел да се избегне влизането на такива от РСМ.
УЕФА затвори " Герена " за македонците поради писмо от Боби Михайлов. Шефът на БФС е изразил опасения за сигурността и опазването на публичния ред.
" Надяваме се, че мачът ще премине без произшествия, и бихме желали да благодарим на клубовете и националните федерации за помощта им ", разгласи заместител генералният секретар на УЕФА Джорджо Маркети.
Причина за ограниченията са ексцесиите, провокирани от почитатели в РСМ. Те нападали ентусиасти на Левски и български жители, единствено тъй като се придвижват с коли с българска регистрация. Един българин бе наръган с нож и опериран в Скопие, други бяха ранени.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР