Само за месец футболистите на Локомотив Пловдив дадоха два повода

...
Само за месец футболистите на Локомотив Пловдив дадоха два повода
Коментари Харесай

Христо Крушарски: Бачкане трябва, младежи! Не лежане по улиците!

Само за месец футболистите на " Локомотив " Пловдив дадоха два мотива за наслада на притежателя на отбора Христо Крушарски. Първо завоюваха Купата на България, а по-късно победиха " Лудогорец " в мача за Суперкупата.

На стадиона в Разград точно Крушарски беше измежду най-щастливите след последния съдийски сигнал. А въпросите на публицистите по-скоро го ядосаха.
Гол в последните минути добави Суперкупата към сбирката на " Локо " Пловдив Димитър Илиев беше прецизен в 89-ата минута против "Лудогорец "
" Стига сте ме питали едно и също. Само против пари приказвам. Срещу Купи не приказвам! Навик ми е към този момент! Коя желаете да вземем? Европейската? Ще я вземем! ", убеден беше Крушарски.

Снимка: Lap.bg

Запитан на какво се дължат триумфите на " черно-белите ", той продължи в познатия си жанр:

" Това е доста труд! Тези, дето лежат на площада, да си лежат и да чакат някой да ги храни. Аз храня 350 индивида и тези момчета съм ги основал с дребни стотинки. Трябва да се хванете да бачкате, тъй като сте едни от основателите на проблемите, които стават и във футбола, и в страната. Бачкане би трябвало, младежи! Работа! Не лежане по улиците! ", сподели Крушарски преди да се насочи към футболистите.

Те пък от своя страна го посрещнаха с обятия и го хвърлиха по шампионски във въздуха.
Най-самотното награждаване на " Локомотив " Пловдив (ГАЛЕРИЯ) "Черно-белите " подвигнаха Суперкупата пред празния стадион в Разград
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР