Само преди седмица топмоделът и половинката й Джъстин Бийбър се

...
Само преди седмица топмоделът и половинката й Джъстин Бийбър се
Коментари Харесай

7 шопинг находки, вдъхновени от Хейли Бийбър и вечните класики в гардероба й

Само преди седмица топмоделът и половинката й Джъстин Бийбър се откроиха като една от най-стилните двойки на аления килим на. Е, нейната бяла рокля провокира спорни реакции, само че пък тъкмо този минимализъм, който демонстрира Хейли Бийбър под светлините на прожекторите, я подрежда измежду най-елегантните звезди.

 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
Изисканите рокли безспорно й стоят безупречно, само че може би ние надалеч повече я харесваме с тези необятни дънки и oversize блейзъри, които сме сигурни, че си краде от дрешника на Джъстин. Понякога. Наскоро калифорнийката сподели, че няма нищо по-семпло и стилно от композиция на бял изчистен тишърт с дънки и кецове, изключително в случай че са Vans Old Skool. Толкова, толкоз Ей Ел.

И тя толкоз ловко миксира минимализма от с акценти от спортното облекло, че не стопира да ни въодушевява със стайлинга си. Често Хейли избира неутралните цветове като черно, бяло и бежово, а дрешникът й се състои главно от най-любимите ни класики. Въпреки че от време на време прибавя много цветни акценти в тоалетите си, само че като че ли формулата „ по-малкото е повече “ е надалеч по-успешна за нея. Затова и тъкмо от нея са и шопинг вдъхновенията ни за през днешния ден. Защото в случай че денем сме поставили тениска и дънки, за вечерта е задоволително да добавил грациозен блейзър и малко бижута, с цел да получим съвършения аутфит за girls night out.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР