Само преди седмица плеймейтката Джулиана Гани обяви в социалните мрежи,

...
Само преди седмица плеймейтката Джулиана Гани обяви в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Момче или момиче? Джулиана Гани без да иска издаде пола на бебето

Само преди седмица плеймейтката Джулиана Гани разгласи в обществените мрежи, че чака второто си дете от служителя на реда Теодор Гецов. Верните ѝ почитатели бяха меко казано шокирани от тази вест, защото по всички фотоси Джулката наподобява в същата страхотна форма, а и безусловно не се стопира и непрекъснато пътува.

Виж още: Нова прическа - ново гадже? Есента кацна в косата на Яница от " Един за различен "

Малко преди този момент една фотография, която припомня на одеве бракосъчетани хора, разбуди медиите, само че плеймейтката опроверга слуховете за сватба. 

Виж още: Засукана мацка и същинска стопанка: Евгения Джаферович нервира злобарите с умения

Неведнъж родната силиконка е споделяла, че желае да има щерка. След оповестяването на бременността си Джулката постоянно пита почитателите си в Instagram какво считат, че ще бъде второто ѝ дете. Този път бъдещата майка е решена да направи празненство за откриване пола на бебето, само че без да желае Гани авансово се изпусна, че ще бъде майка на втори наследник.

Виж още: Отслабнала и разголена: Андреа (почти) захвърли банския в Турция

Преди броени дни Джулиана качи фотография на половинката ѝ Теодор и сина ѝ Давид. По всички наподобява, че двамата много се харесват, само че злобарите не спят и незабавно реагираха на този благ кадър.  „ Това е доста грозно, детето си има татко и дали ти го обичаш или не – няма никакво значение.  После се оплакваш, че всякакви моралисти те съдят. “ 

Виж още: WTF?! Изкараха Мани от " Игри на волята " двойничка на Ариана Гранде

Плеймейтката не пропусна да отговори на това искрено мнение, само че за жал се изпусна и с значимата вест за пола на бебето: „ Важно е кой го гледа и се грижи за него. Теодор обожава Давид и още повече, че е и татко на неговото братче “. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР