Само преди дни Джорджо Армани, който винаги ще свързваме с

...
Само преди дни Джорджо Армани, който винаги ще свързваме с
Коментари Харесай

5-те неща, които едно момиче трябва да има в гардероба си според Джорджо Армани

Само преди дни Джорджо Армани, който постоянно ще свързваме с безупречния минималистичен жанр, който наложи в модата, навърши 89 години. „ През целия си живот работих доста, с цел да изградя нещо достоверно и трайно. Освободих дамите и мъжете от доста ограничавания и с това станах нещо като фешън конвой на исторически промени. Фактът, че моите творения са се запазили през времето, ме кара да се гордея “, споделя дизайнерът преди няколко години пред немското издание на Vogue. Той доста рядко дава изявленията, по тази причина пък не стопира да твори, въпреки и да започва личния си бранд едвам на 40 години.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Далеч от непрекъснато изменящите се трендове, Армани по-скоро ни предизвиква да построяваме оня капсулен дрешник, който постоянно да бъде нашата избавителна лодка за безукорен жанр. Самият му бранд постоянно е комбинирал минимализма с градския дух и това стои като съществена концепция в линията Icon, родена, с цел да сътвори нова еднаквост в по-ежедневната му марка Emporio Armani, без значение дали приказваме за комфортни панталони, дълги палта, якета и блейзъри от кожа напа, красиви блузи, напълно памучни тениски, пуловери или къси панталони.

Наскоро още веднъж от Vogue, само че този път френското издание, съумяват да му зададат основния въпрос, а точно кои са тези пет неща, без които не може един дамски дрешник. „ Сакото. За мен то е крайъгълният камък на всеки дрешник – и при дамите, и при мъжете. Това е универсална дреха, която преоткрих по метод, който е нехаен, комфортен и на първо място не ограничителен. Неструктурираните якета, които създадох през 80-те години за мъже и дами се трансфораха в моя запазена марка и всичко останало наподобява произлиза от това неповторимо произведение, което непрекъснато преправям “, споделя Армани и добавя, че едно момиче би трябвало да има постоянно и комфортен панталон, базови тениски, женствени блузи и дълго палто.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emporio Armani (@emporioarmani)

 
Любовно пояснение към парижанката или висша мода от Chanel

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР