Само няколко дни след битката за излъчване на абсолютен световен

...
Само няколко дни след битката за излъчване на абсолютен световен
Коментари Харесай

Фюри и Усик вече подготвят реванша си, планът е за средата на октомври

Само няколко дни след борбата за лъчение на безспорен международен първенец в тежката категория на бокса сред Олександър Усик и Тайсън Фюри, към този момент интензивно се заприказва за реванш.

Такъв сигурно ще има, тъй като е попада като уговорка в авансово подписания контракт, а екипите на двамата боксьори към този момент стартират разискването за дата и локация.

Желанието най-много на Тайсън Фюри като изгубил първата борба е реванш да има до края на календарната година, а все още октомври наподобява най-оптимистичният вид.

Дори и в авансово подписания контракт е заложено, че борба би трябвало да има към 5 месеца след първия мач, а обсъжданата дата е 12 октомври.

Тепърва предстоят диалози за локация, разпределение на доходи и всички други условности, само че няма да е никаква изненада, в случай че двамата още веднъж се срещнат в Саудитска Арабия.

Още през вчерашния ден обаче ви съобщихме, че възможният реванш надали ще е за всичките пояси и званието безспорен международен първенец в тежка категория.

Причината е, че по административни прични Олександър Усик може да бъде лишен от пояса си в IFB, тъй като е просрочил наложителната отбрана на купата си против Филип Хъргович.

Разбира се, даже и поясът да бъде лишен от Усик, това няма да осуети желанието на Фюри за реванш против единствения боксьор, съумял да го победи на професионалния кръг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР