Само няколко часа ни делят от неизбежното - от четири

...
Само няколко часа ни делят от неизбежното - от четири
Коментари Харесай

Шампионска лига: Ще успее ли "Байерн" на поправителния срещу ПСЖ?

Само няколко часа ни разделят от неизбежното - от четири тима да оцелеят два! Шампионската лига още веднъж е тук и е време да разберем кои ще са полуфиналистите в най-силния европейски клубен шампионат!

Предстоят реванши! При това зрелищни!

Снимка: Reuters

Шампионът от предходната акция " Байерн " Мюнхен е ранен. На своята цев го прихвана френският " Пари Сен Жермен ". Двата отбора играха на край преди няколко месеца, а парижани потриват нетърпеливо ръце за отмъщението!

Първо деяние в четвъртфинала приключи с победа за футболистите на Маурисио Почетино, освен това в Мюнхен - 3:2. Днес (13 април) е време за втората среща на " Парк де пренс ". В своя мач номер 100 в елиминациите на Шампионската лига (само " Реал " до в този момент има трицифрен актив от такива срещи), " Байерн " се надява, че ще може още веднъж да покаже класа. За задачата на германците са им нужни два безответни гола.

Снимка: Reuters

Но пък и младата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе мечтае за още и още! Особено откакто в първата среща вкара 2 за своя отбор.

И до момента в който домакините ще могат да разчитат на Марко Верати и Алесандро Флоренци, които са излекувани от ковид, " Байерн " още веднъж ще би трябвало да се оправя с оредели редици. Голмайсторът Роберт Левандовски продължава да лекува контузия в коляното. Няма ги и Серж Гнабри, Корентен Толисо, Дъглас Коста и Марк Рока.

С месеци в Париж чакат възмездие за загубата във финала! Ще го получат ли в този момент?

Снимка: Reuters

В същото време в Севиля " Челси " ще бъде алегоричен хазаин на " Порто ". В първия мач, който също се игра на испанска земя поради рестриктивните мерки при пътешестване от Англия поради ковид, лондончани победиха с 2:0.

Снимка: Reuters

" Порто " още веднъж мечтае да прескочи четвъртфиналите. Направи го за последно през сезон 2003/2004, когато прибра и трофея. " Челси " обаче е във забележим напредък! След като Томас Тухел застана отпред, " сините " са много по-уверени и натрупат триумф след триумф!

Дали това видимо успокоение няма да им изиграе неприятна смешка на отбора?

Снимка: Reuters

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР