Само най-доброто за Краля на попа: двама носители на Оскар

...
Само най-доброто за Краля на попа: двама носители на Оскар
Коментари Харесай

Филм ще чисти името на Майкъл Джексън

Само най-хубавото за Краля на попа: двама носители на " Оскар " ще се заемат с биографичен филм за Майкъл Джексън 13 години след гибелта му, оповестява Евронюз. Това са продуцентът Греъм Кинг - лауреат на премията за  " От другата страна " на Скорсезе, последно работил върху наградения с 4 " Оскара " Бохемска рапсодия " за друга огромна музикална звезда, Фреди Меркюри. Сценарист пък ще бъде Джон Логан, който написа и удостоения с Академична премия сценарий за " Гладиатор " на Ридли Скот. 

Lionsgate, които ще популяризират кино лентата, обявиха, че той ще бъде  " изчерпателен портрет на комплицирано устроена персона "  и ще съживи " най-емблематичните му осъществявания ". Филмът дава обещание да надникне в креативния свят на Майкъл Джексън и доколкото основаването му ще бъде в съдействие с неговите наследници, вероятно до огромна степен ще  " почисти " облика му, опетнен от редица обвинявания и каузи (в които музикантът е оневиняван).

Първото обвиняване за сексуално насилие е от 1993 година и завършва, след като Майкъл урежда извънсъдебно споразумение със фамилията на обвинителя. А последните са след гибелта му - в документалния филм на HBO  " Да напуснеш Невърленд "  две към този момент пораснали деца наново повдигнаха обвинявания, по които Джако беше оправдан на процеса за полов тормоз над деца през 2005 година " Да напуснеш Невърленд " обаче сподели много нелицеприятен облик на легендата. 

Напоследък ползата към семейството Джексън се съживи, откакто неотдавна на Бродуей дебютира мюзикълът MJ: The Musical, а Lifetime снима документален филм за Джанет Джексън, наименуван " Janet ".

През последните 11 години имуществото на Майкъл Джексън е донесло доходи в размер на 2,5 милиарда $. Той остава най-добре печелещата умряла звезда за всяка една година след гибелта си на 50-годишна възраст.

Малко други неща са разкрити за кино лентата, а режисьорът или актьорският състав не са оповестени, само че имената, които стоят зад него, подсказват, че погледите са ориентирани към капацитет за награди. Логан и Греъм получиха номинации за " Оскар " и за предходното си съдействие в " Авиаторът " на Скорсезе.

" За първи път се срещнах със семейство Джексън през 1981 година и за мен е чест да пренеса тяхното завещание на огромния екран ", споделя Кинг в изказване. Майката на Джексън, Катрин Джексън, също съобщи: " Като семейство за нас е чест историята на живота ни да оживее на огромния екран. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР