Само месец след като беше пуснат онлайн, Доналд Тръмп закри

...
Само месец след като беше пуснат онлайн, Доналд Тръмп закри
Коментари Харесай

Доналд Тръмп закри личната си социална платформа

Само месец откакто беше пуснат онлайн, Доналд Тръмп закри своя блог и не възнамерява страницата да се върне в интернет пространството, съобщи Sky News.

Бившият президент започва платформата From The Desk of Donald J. Trump, откакто профилите му във всички обществени мрежи бяха закрити след щурма на Капитолия на 6 януари без опцията да бъдат възобновени. Блогът служеше като начин  някогашният президент да разгласява лично наличие, в това число известия за пресата и видеоклипове, а почитателите му ги споделяха в останалите социални мрежи. 

" Това беше просто спомагателно средство за по-големите хрумвания, които имаме и по които работим ", сподели съветникът на някогашния президент Джейсън Милър пред CNBC. На въпрос дали блогът е предходник на бъдеща обществена платформа, Милър отговори: ``Да, в действителност е това е така``.

Преди профилите на Тръмп в обществените мрежи да бъдат закрити през януари той се хвалеше с десетки милиони почитатели в Twitter и Фейсбук. Новата платформа обаче не съумя да събере задоволително почитатели и евентуално е била закрита точно поради това. Twitter способства, като предприе огромна акция да закрие всички профили, които препредават информация от платформата на Тръмп, защото това бе в прорез с разпоредбите на мрежата.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР