Само два дни след като мина по червения килим на

...
Само два дни след като мина по червения килим на
Коментари Харесай

Марго Роби - ослепителна в червена рокля на Valentino

Само два дни откакто мина по аления килим на премиите " Златен глобус " в Лос Анджелис, Марго Роби се качи за лондонската премиера на новия си филм „ Вавилон “. Тя размени розовата си Барби рокля на в Калифорния за впечатляваща рокля на с алена мантия със самоуверено разсъблечен тил.

32-годишната актриса бе избрала яркочервената рокля с високо деколте от сбирката за пролет/лято 2023 на стилната къща. Не може да не отбележим и тъкмо подбрания колорит на червилото и леко „ разхвърляната ” прическа с кичури, които обкръжават лицето ѝ. Визията въодушевена от остарелия Холивуд бе допълнена от червени обувки на ток.

 
               

Външният ѝ тип на премиерата на кино лентата, в който тя си партнира с Брад Пит, рязко контрастира с визията й при появяването на церемонията премиите Златен глобус 2023. Изработката на пастелно розовата рокля на Chanel за събитието тогава, съгласно информация, е лишила рекордните 750 часа. Роби е дипломат на френската фешън къща от 2018 година и нормално избира да носи техни тоалети на аления килим, само че ние несъмнено сме удовлетворени от последната и фешън „ невярност ".

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР