Само броени дни след като бе номинирана в категорията за

...
Само броени дни след като бе номинирана в категорията за
Коментари Харесай

Преди номинациите за „Оскар“ Мария Бакалова ще се бори за още една награда

Само броени дни откакто бе номинирана в категорията за поддържаща женска роля на премиите БАФТА и по-малко от 72 часа преди формалното оповестяване на номинациите за „ Оскар “, Мария Бакалова влиза в още една конкуренция. Заедно с екранния си сътрудник от кино лентата „ Борат 2 “ Руди Джулиани тя ще се бори за „ Златна малинка “ в категорията за най-лоша екранна двойка.

Общите им подиуми бяха измежду най-обсъжданите фрагменти от лентата, а 24-годишната българка нееднократно показа в изявленията, че е била извънредно обезпокоена за срещата си с Джулиани. Отделно юристът на Доналд Тръмп влиза в конкуренцията за най-хубав поддържащ артист за ролята, в която играе себе си в комедията на Саша Барон Коен, където ще се конкурира с имена като Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Шая Лебьоф.

Както знаем тези антинагради се организират всяка година от 1980 година насам съвсем редом с Оскарите, с цел да отличат най-лошите образци в киното през миналата година. Тази година това ще се случи на 24 април, тъкмо ден преди връчването на най-дългоочакваните статуетки от филмовата академия.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Мария Бакалова и Руди Джулиани ще се състезава с още четири екранни „ двойки “ - Робърт Дауни-джуниър и безусловно неубедителния му уелски акцент в Doolittle, Харисън Форд и тотално подправено изглеждащото анимирано куче в Call of the Wild, Лорън Лапкъс и Дейвид Спейд в The Wrong Missy, и Адам Сандлър и стържещият му глас в Hubie Halloween.

Въпреки че Мария не съумя да се пребори за „ Златен глобус “, където беше номинирана в категория за основна женска роля в комедия или мюзикъл, тя сграбчи оценката на Critics Choice Awards за поддържаща роля, където се състезаваше с имена като Оливия Колман, Глен Клоуз, Елън Бърстин, Аманда Сейфрид и Юн Джунг Юн.

Точно с тези актриси още през януари от Variety включиха 24-годишната българка в прогнозите за тазгодишните награди „ Оскар “. Нещо повече – тя оглавяваше класацията им. Но дали ще получи номинация за поддържаща роля, следва да разберем на 15 март.

 
Саша Барън Коен: " Ако Бакалова не завоюва " Оскар ", не зная изобщо защо е Академията "

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР