Съмнения за изборен туризъм се появиха във Врачанско, далеч преди

...
Съмнения за изборен туризъм се появиха във Врачанско, далеч преди
Коментари Харесай

Съмняват се в изборен туризъм във Врачанско преди местния вот

Съмнения за избирателен туризъм се появиха във Врачанско, надалеч преди началото на локалните избори наесен. Според сигнал до прокуратурата, със съдействието на кмета на криводолското село Галатин, в една къща са регистрирани девет души, оповестява bTV.

При инспекция са открити и други нарушавания.

В къща без естествени условия за живот даже за притежателите, с регистрация по настоящадрес неотдавна са се сдобили девет души. Въпреки че не ги е виждал, хазяинът Богомил Тодоров ги приютил на книга, тъй като били родственици и другари на кмета, който преди време му оказал помощ за лекуване.

Според кмета на Галатин - Петър Велков, стопанинът на къщата самичък се съгласил да настани хората от село Баурене. На стопанката, която е безработна, кметът заречен помощ.

На улица "Аврора " петима новодомци е записал и братът на кмета. Сега ги няма, само че наесен ще дойдат. „ Лично ние ги поканихме и те се съгласиха незабавно да гласоподават за брат ми.
В цела България е по този начин, освен тука”, изяснява братът на кмета. Привържениците на кмета го оправдават.

От началото на годината Галатин е повишено с над 90 поданици. Битката ще е оспорвана, тъй като занапред се знае, че претендентите ще са най-малко четирима.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР