Самият факт, че великите сили не признават и нямат намерение

...
Самият факт, че великите сили не признават и нямат намерение
Коментари Харесай

Вучич: НАТО ще реагира, ако изпратим войска в Косово

Самият факт, че великите сили не признават и нямат желание да съблюдават резолюция 1244 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Косово, това значи, че на нас ни остава доста малко пространство за маневриране. Това сподели сръбският президент Александър Вучич във връзка спекулациите на медиите в Прищина за изпращане на сръбски сили близо до границата с Косово и апелите Белград да изпрати " 1000 бойци в Косово според резолюцията на Организация на обединените нации ".
" Това нещо не е нито вярно, нито рационално. Но, продължаваме да се борим в дребното пространство, което имаме ", означи още Вучич, представен от БГНЕС.
Лично бях предизвестен, че в случай че ние върнем хиляда бойци, в случай че се опитаме да създадем сходно нещо, тогава ще бъдем изправени пред най-мощната военна мощ в света, сподели Вучич и цитира пред РТС предизвестието по следния метод: " Ако се опитате да влезете с полицията и армията в Косово, за НАТО това ще бъде неприятелски акт ".
" Сега от голяма важност е силата и в тази обстановка ние би трябвало да се мъчим да запазим мира и да създадем условия за по-добър живот и по-силна стопанска система ", сподели още президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР