Самата мисъл, че единственото ни излизане навън може да бъде

...
Самата мисъл, че единственото ни излизане навън може да бъде
Коментари Харесай

Автопортрет на едно момиче в изолация

Самата мисъл, че единственото ни излизане на открито може да бъде обвързвано единствено с извършване на покупки на храна и най-необходимите неща или с разходка на кучето, е задоволителна да усещаме надвиснала тежест . Докато мием за следващ път ръцете си, до момента в който събличаме незабавно облеклата, с които сме излизали, до момента в който виждаме приятелите и сътрудниците си единствено през екраните на телефоните си.

Точно по този начин се усеща и 28-годишната, поетеса, ютубър и деятел, до момента в който съблича облеклата си след следващия пазар и разпределяйки храната в кухнята, останала единствено по долни дрехи. Решава да запечата този миг посредством автопортрет, въодушевена от кино лентата, който гледала предната вечер, споделя самата тя пред ELLE.com. Осъзнала по какъв начин в изолацията единственото, което можем да създадем, е да следим себе си. „ Което е в основата на автопортретите “, добавя тя.

Създава своя първи автопортрет и го разгласява в Инстаграм профила си, където има над 50 хиляди почитатели, написвайки „ Авторпортет на момиче в изолираност “ и предизвиквайки и други девойки да създадат същото, а след това да й изпратят фотосите. Само за 24 часа тя получава няколкостотин фотографии.
               
на Мар 30, 2020 в 11:31 PDT

Първоначално концепцията й била да направи един колаж от тях, само че всички били толкоз красиви, че колажите станали няколко, а най-после основава и специфичния профил, където може да разгласява всички. В момента тя е събрала над 12 хиляди почитатели и продължава да поства нови и нови колажи. И във всяка една фотография се долавя силата, само че и меланхолията, до която води тази продължителна изолираност, а това, че фотосите са черно-бели, още повече укрепва въздействието на всеки един автопортрет. Без да бъдат прекомерно нагласени, филтрирани... а в противен случай, органични и същински.
               
на Апр 18, 2020 в 11:42 PDT

„ Не мисля, че девойките получават доста самостоятелност както във връзка с тялото си, по този начин и във връзка с мястото, което населяват. Един автопортрет обаче комбинира двете неща и внезапно всяко момиче може да управлява метода, по който желае да бъде възприето в пространството, което самото то е основало “, споделя Оливия, съгласно която това е добър метод да спрем да направляваме страстите си, да спрем да търсим утвърждението на другите и да покажем това, което в действителност усещаме. Точно в този момент. И най-много да забележим и осъзнаем, че не сме сами, въпреки и. Точно това е задачата и на профила, който Гейтууд основава. Да влияе! И го прави с всеки един автопортрет, с всеки един колаж.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР