Сам Алърдайс не успява бързо да трансформира . След две

...
Сам Алърдайс не успява бързо да трансформира . След две
Коментари Харесай

Мъките на Уест Бромич се пренесоха и в Купата, Бърнли се спаси драматично

Сам Алърдайс не съумява бързо да трансформира. След две тежки загуби в шампионата и девет позволени гола борещият се за оцеляване в елита отбор отпадна и от ФА Къп. УБА бе отхвърлен в третия кръг от третодивизионния Блекпул след осъществявания на дузпи.

Срещата приключи 2:2 в постоянното време. Тимът от Първа лига на два пъти повеждаше посредством Ейтс и Мадин, само че гостите успяваха да изравнят. Ажай се разписа за УБА при започване на второто полувреме, а Перейра от дузпа направи 2:2 в 80-ата минута.

След като голове не бяха маркирани в продълженията, се стигна до осъществявания на наказателни удари. Вратарят на Блекпул Крис Максуел се трансформира в воин за домакините, откакто избави три дузпи.

бе покрай сходна орис, само че оцеля по трагичен метод. Отборът на Шон Дайч губеше от третодивизионния МК Донс до самия край, само че в 94-ата минута изравни за 1:1. При този резултат приключи постоянното време, откакто Камерън Джером се разписа в 29-ата минута. Стигна се до дузпи, при които Бърнли завоюва с 4:3.
ФА Къп 3 кръг, събота 9 януари  Блекпул 5:4краен резулат  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР