Салма Хайек не се влияе от тенденциите в бюти индустрията.

...
Салма Хайек не се влияе от тенденциите в бюти индустрията.
Коментари Харесай

Тайните за красота на Салма Хайек

Салма Хайек не се въздейства от трендовете в бюти промишлеността. Тя си има лични и ги следва прецизно. " Научих какво е хубаво за кожата ми и по какъв начин да се грижа за нея от баба ми ", споделя актрисата и споделя, че не протяга ръка към най-търсените и нови артикули на пазара, а се придържа към препоръките на баба си. Какви са те? Нека забележим.

Не мие лицето си заран

" Никога не разчиствам кожата си заран. Баба ми ме научи, че през нощта кожата сама си " запълва " всичките неща, които е изгубила денем. Освен това, в случай че разчиствам добре лицето си преди лягане, то няма да се замърси внезапно през нощта ", безапелационна е Салма. За да " разсъни " кожата си, напръсква лицето си с розова вода, тъй като съгласно нея тя е по-щадяща опция на почистващите артикули за лице и има единствено позитивни изгоди за кожата. 
               
на Авг 20, 2018 в 8:17 PDT

Кокосово масло за разчистване на грима

Салма може да не се грижи за лицето си заран, само че вечер преди лягане нещата стават малко по-сложни. Тогава тя се концентрира главно върху почистването на кожата. употребява кокосово масло за премахване на грима си. След това загрява мокра забрадка, навлажнява я с розова вода и я оставя за 1 минута на лицето, с цел да в профил всички замърсявания, с които вероятно кокосовото масло не се е справило. 
               
на Мар 13, 2018 в 12:23 PDT

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР