Салернитана разкри, че ще играе със специални екипи повод приближаващия

...
Салернитана разкри, че ще играе със специални екипи повод приближаващия
Коментари Харесай

Салернитана със специални екипи и стратегия за мача с Ювентус

Салернитана разкри, че ще играе със специфични екипи мотив приближаващия ден на Свети Валентин, с която ще играе в мача против Ювентус довечера. Феновете на тима също ще могат да се снабдят с екстравагантното спортно облекло. Същата самодейност пое и тимът на Наполи, с който водачите в Серия “А ” излязоха при успеха си над Специя с класическото 3:0.

Междувременно старши треньорът на тима - Давиде Никола, разгласи, че има специфична тактика за дуела с тима от Торино.

„ Всеки има своя тактика за обосноваване да стимулира тима си против Ювентус поради това в каква обстановка се намират. Някои може и да приказват, че става въпрос за безвредно предизвикателство, само че да не забравяме, че приказваме за съперник, който завоюва осем следващи мача, без да допусне нито един гол. Това е завладяващ мач и желая да видя в него напредъка, който към този момент показахме против Лече. Особено стабилността и желанието на играчите да си оказват помощ на терена. Убеден съм, че Ювентус ще знае по какъв начин да се активизира и да не мисли за страничните неща. Имаме качествата да им създадем проблеми и сме подготвени да приемем всеки резултат, стига да знаем, че сме дали 100 % от себе си. ”

Срещата сред Ювентус и Салернитана е от програмата на 21-ия кръг на Серия “А ” и стартира от 21:45 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР