Съжалявам че толкова късно реагирам, но руското посолство извършва грубо

...
Съжалявам че толкова късно реагирам, но руското посолство извършва грубо
Коментари Харесай

Илиян Василев: Руското посолство извършва грубо нарушение на Виенската конвенция, наричайки част от българите подлога

Съжалявам че толкоз късно отвръщам, само че съветското посолство прави жестоко нарушаване на Виенската спогодба за дипломатически връзки, като оправя обидни прилагателни към част от народа на приемащата страна думата "подлога ".

Не зная по какъв начин пояснява задължението си, да съблюдава разпоредбите на дома България, в който обитава и да се отнася почтително към българите, без значение дали ги харесва или не. Все отново тя е дипломат на Русия за пред целия народ, а освен пред Радев, Янев, Копейкин, или Нинова.

Тази демонстрация изисква наложителна реакция на Министерството на външните работи, те знаят по какъв начин, и остро предизвестие. Да припомня, моите "санкции " против Русия включват отзоваване на посланика ни в Русия, и привеждане във взаимно сходство на броя на дипломатите в посолствата ни надлежно в София и Москва.

Познавам манталитета на този вид съветски посланици, и вроденото им имперско надменност, с тях не може да се потърси оправдателен звук, до момента в който ни им покажеш темперамент.

И защото Министерство на външните работи за следващ път ще пропусне да порицае дипломатическа госпожа Митрофанова като началник на задачата, остават непремерените реакции на хората с ответни "обидни " думи.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР