Съгласно разпореждане на премиера Бойко Борисов през уикенда регионалните здравни

...
Съгласно разпореждане на премиера Бойко Борисов през уикенда регионалните здравни
Коментари Харесай

Ето къде можем да се ваксинираме през уикенда

Съгласно предписание на премиера Бойко Борисов през уикенда районните здравни управляващи в страната би трябвало да обезпечат зелен кулоар за имунизация против Covid-19 за всички искащи, заяви БНР. До момента няма оповестена заповед по тематиката от страна на Министерството на здравеопазването.

Някои от регионалните инспекции обаче са разгласили информация на интернет страниците си за опция за имунизиране през уикенда.

На уеб страниците на инспекциите във Варна, Благоевград и Русе са оставени телефони, на които искащите имунизация през уикенда би трябвало да се запишат.

РЗИ-Бургас е оповестила, че всички искащи могат да се ваксинират със средството на " АстраЗенека " без авансово записване сред 9 и 15 часа в събота и неделя в два имунизационни кабинета в града.

В Шумен имунизации също ще се правят без авансово записване сред 10 и 16 часа в неделя.

Имунизационният кабинет в Перник ще работи и в двата почивни дни от 11 до 13 часа.

В София през вчерашния ден имунизации за искащите пълнолетни се правиха в болница " Пирогов ". Директорът ѝ Асен Балтов съобщи, че такава опция ще е налична в събота и неделя. Към момента няма информация от столичните здравни управляващи по отношение на режима през почивните дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР