Съгласно предоставена информация от Централна дирекция на Граничната полиция при

...
Съгласно предоставена информация от Централна дирекция на Граничната полиция при
Коментари Харесай

Франция не изисква отрицателен PCR тест при транзитно преминаване със самолет

Съгласно предоставена информация от Централна дирекция на Граничната полиция при директно прекосяване през Франция при пътешестване със аероплан и престой в интернационалната директна зона до 24 часа PCR тест не се изисква. Всички пътуващи директно през Франция със аероплан следва да се осведомят по отношение на задължението за показване на PCR тест в страната, която е последна дестинация на пътуването. Това оповестиха от Министерството на външните работи.
Отрицателен резултат от, изработен в границите на 72 часа преди началото на пътуването, за пасажерите над 11-годишна възраст, е належащо до бъде показан при директно прекосяване през Франция по суша. Изключение за представянето на PCR тест има за транспортните служащи, за пограничните служащи, както и за жителите на пограничните региони в радиус от 30 км към дома им.
 Новият френски вид на ковид - неосезаем посредством PCR проби Новият френски вид на ковид - неосезаем посредством PCR проби
Френските управляващи предизвестяват за нов вид на ковид в северозападната част на Бретан. Според специалистите, той не може да бъде...
На 31 януари 2021 година Франция забрани всички пътувания до и от страни отвън Европейския съюз. Считано от 15 март 2021 година отпадна условието за съществуване на императивни аргументи при влизане във Франция от Австралия, Южна Корея, Израел, Япония, Нова Зеландия, Англия и Сингапур, както и при излизане от Франция към Австралия, Южна Корея, Израел, Япония, Нова Зеландия, Англия и Сингапур, само че остават в действие санитарните ограничения и съответно условието за съществуване на негативен резултат от PCR тест, осъществен в границите на 72 часа преди пътуването, за пасажерите над 11-годишна възраст. Остава в действие и задължението да бъде показана декларация, съдържаща обвързване за съблюдаване на седем дневна карантина при идване. А при всяко влизане във Франция от страни от Европейски Съюз по въздух, море или сухопътни граници се изисква негативен PCR тест за ковид, изработен в границите на 72 часа преди началото на пътуването.
При потребност от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на Република България в Париж на следния телефонен номер: 0033145518590, на дежурен номер в извънработно време: +33 6 23 18 09 93, както и посредством ел. поща на адреси: [email protected], [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР