Съединените щати ще започнат много скоро строителството на кей, за

...
Съединените щати ще започнат много скоро строителството на кей, за
Коментари Харесай

САЩ започват изграждането на кей за помощи в Газа

Съединените щати ще стартират " доста скоро " строителството на пристан, с цел да усилят доставките на нужните помощи за линията Газа, съобщи Пентагонът на 23 април.
" Всички нужни плавателни съдове се намират в Средиземноморския район и са в подготвеност ", съобщи пред публицисти представителят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър, визирайки плавателните съдове, пренасящи съоръжение за плана за създаване на пристан.

" Имаме подготвеност да стартираме строителството доста скоро ", добави Райдър.

Съоръжението ще се състои от брегова платформа за прекачване на помощ от по-големи към по-малки кораби и пристан за изнасянето ѝ на брега.

Плановете бяха оповестени за първи път от президента на Съединени американски щати Джо Байдън при започване на март, до момента в който Израел задържаше доставките на помощ по суша.

Представители на Съединени американски щати обявиха, че напъните няма да включват " войски на територията " в Газа, само че американските военни ще се приближат до обсадената територия при построяването на кея, за който израелските сили ще обезпечат защита на място. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР