Съединените щати ще се радват на рекордно благоденствие, ако бъда

...
Съединените щати ще се радват на рекордно благоденствие, ако бъда
Коментари Харесай

Тръмп: През втория ми мандат ви чака рекордно благоденствие

Съединените щати ще се радват на рекордно благополучие, в случай че бъда определен за втори мандат. Това съобщи президентът Доналд Тръмп в речта си, с която одобри номинацията на републиканците за кандидат-президент.

"Отново да възвърне най-великата стопанската система в историята и ще основа нов дух на единение ", сподели Тръмп и очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, в това число даде обещание победа над коронавирусната зараза, съобщи Асошиейтед прес.

Президентът акцентира обаче, че тези светли хоризонти са вероятни единствено в случай че той победи на изборите противника си, претендента на демократите Джо Байдън, който още един път остро нападна.

"Прекарахме последните четири години, оправяйки вредите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години ", съобщи той, имайки поради кариерата на Байдън като сенатор и вицепрезидент. Байдън не е спасителят на американската душа, той е унищожител на американски работни места и в случай че получи опция, ще бъде разрушителят на величието на Америка, сподели Тръмп. Байдън ще трансферира американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е "Произведено в Китай, а моят е "Произведено в Съединени американски щати ", съобщи президентът.

Тръмп се показа като последната бариера, предпазваща американския метод на живот, който е под блокада от радикални сили, и съобщи, че дневният ред на демократите е "най-екстремисткият набор от оферти ", предлагани в миналото от претендент, номиниран за президент от огромна партия.

Междувременно претендентът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън заяви в четвъртък, че скоро ще се организира персонално акциите в щатите, които са решаващи за президентските избори в Съединени американски щати. Това е смяна на курса за демократа по време на пандемията на ковид.

Новите предизборни събития, които се чака да стартират идващия месец, ще бъдат първите от март, когато внезапно спря акцията заради здравната рецесия.

"Ще отида в Уисконсин и Минесота, в Пенсилвания, в Аризона, само че ние ще го създадем по метод, изцяло съгласуван с отговорностите ", 77-годишният сподели пред кореспонденти някогашният вицепрезидент.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР