Съединените щати са готови за нови преговори с Русия за

...
Съединените щати са готови за нови преговори с Русия за
Коментари Харесай

САЩ готови на нови преговори с Русия за контрола над въоръженията

Съединените щати са подготвени за нови договаряния с Русия за контрола над въоръженията при изискване, че договореностите се извършват. Това се споделя в изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, публикувано от пресслужбата на Държавния департамент.
„ Съединените щати не престават да поддържат ефикасния надзор над въоръженията, който способства за сигурността на Съединени американски щати, съдружниците и сътрудниците им и който може да бъде тестван и наведен в осъществяване “, добавя Помпео. „ Съединени американски щати са подготвени на договаряния с Русия за контрола над въоръженията, които дават отговор на тези критерии “, прибавя държавният секретар, представен от БГНЕС.
Малко преди този момент Вашингтон връчи публична нота за преустановяване на присъединяване си в Договора за разпродажба на ракетите със междинен и дребен радиус на деяние на всички страни, участващи в него, в това число и на Русия. В документа се споделя, че Съединени американски щати ще излязат от съглашението след 6 месеца в сходство с член 15 на Договора. Вашингтон взе това решение откакто упрекна Русия, че нарушава съглашението. Москва изрично отхвърля тези обвинявания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР