Съединените щати приветстват последните усилия на Израел да допусне повече

...
Съединените щати приветстват последните усилия на Израел да допусне повече
Коментари Харесай

САЩ приветстват усилията на Израел да допусне повече хуманитарна помощ в Газа

Съединените щати приветстват последните старания на Израел да допусне повече филантропична помощ в Газа, сподели в петък държавният секретар Антъни Блинкен, само че сподели, че триумфът ще се мери в резултатите за възстановяване на обстановката на място, предава " Ройтерс ".

" Наистина доказателството е в резултатите и ще забележим по какъв начин те ще се развият през идващите дни и седмици ", сподели Блинкен, говорейки дружно с водачите на Европейски Съюз в Белгия.

Президентът Джо Байдън заплаши в четвъртък да с предприемането на съответни стъпки за отбрана на филантропичните служащи и цивилните, пробвайки се за първи път да употребява помощта на Съединени американски щати, с цел да повлияе на израелското военно държание.

Запитан за дейностите на Израел след промяната на позицията на Байдън, Блинкен сподели на публицисти, че Вашингтон ще " деликатно наблюдава " съответни индикатори като броя на камионите, влизащи в линията Газа , и развиването на рисковете от апетит.

Той също по този начин сподели, че Израел би трябвало да се увери, че популацията е предпазено от неговите удари, като " максимизира всички старания за отбрана на цивилните " , добавяйки: " Просто не можем да имаме толкоз доста хора, уловени в кръстосания огън, убити и ранени отсега нататък ".
 Тръмп: Израел губи войната за публичното мнение
Тръмп: Израел губи войната за публичното мнение

Според някогашният президент на Съединени американски щати, Израел би трябвало да довърши това което е почнал - и то бързо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР