Съединените щати оказват натиск върху италианските власти за доставката на

...
Съединените щати оказват натиск върху италианските власти за доставката на
Коментари Харесай

La Repubblica: САЩ притискат Италия да изпрати система за противовъздушна отбрана SAMP-T в Украйна

Съединените щати оказват напън върху италианските управляващи за доставката на оръжия за Украйна, оповестява РИА Новости, базирайки се на публикация в локалния вестник La Repubblica.

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан, в диалог със сътрудника на италианския министър председател Мелони, Франческо Тало оказа напън на Рим да достави на Украйна военни средства за противовъздушна защита допустимо най-скоро.

В публикацията се отбелязва, че става въпрос за зенитно-ракетни системи SAMP-T. Ако Германия, Съединени американски щати и Франция към този момент оповестиха доставката на бронирани транспортни средства, то Италия към момента не е приела нов, шести декрет за идната доставка на оръжия за Киев.

„ Италия има пет настоящи батареи за противовъздушна защита SAMP-T, както и една подготвителна батарея, към която обаче липсват бойните машини с пускови установки “, изяснява La Repubblica.



По мнението на създателите на материала, в последно време се следи закъснение на прехвърлянето на италиански оръжия в Киев.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР