Съединените щати и съюзниците предупредиха Иран в петък, че големите

...
Съединените щати и съюзниците предупредиха Иран в петък, че големите
Коментари Харесай

САЩ и съюзниците предупреждават Иран срещу ракетна сделка с Русия

Съединените щати и съдружниците предизвестиха Иран в петък, че огромните западни стопански системи ще наложат нови наказания на Техеран, в случай че той продължи напред с прогресиращ проект за даване на балистични ракети на Русия за войната си с Украйна.

Администрацията на Байдън сигнализира от месеци, че Русия търси балистични ракети с непосредствен обхват от Иран, до момента в който Москва се бори да попълни намаляващите си доставки.

Съединени американски щати имат към момента не е доказано, че ракетите са се преместили от Иран към Русия, само че формалните лица на Съединени американски щати са разтревожени от мнения на ирански публични лица, които допускат, че договорката е неизбежна. да забрани на Iran Air, националния въздушен транспортьор на страната, да лети до Европа, съгласно почитан чиновник от администрацията на Байдън.

Длъжностното лице, което не беше упълномощено да разяснява и настоя за анонимност, отхвърли да прегледа други наказания които Съединени американски щати обмислят оттатък описването на евентуалното деяние като „ обилни ограничения “.

Съединени американски щати и Европа веч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР