Съединените щати, чийто национален дълг надхвърля 30 трилиона долара, може

...
Съединените щати, чийто национален дълг надхвърля 30 трилиона долара, може
Коментари Харесай

САЩ ще откраднат чужди активи заради дефолт

Съединените щати, чийто народен дълг надвишава 30 трилиона $, може да изпаднат в несъстоятелност в обозримо бъдеще и финансовите активи на други страни ще бъдат " просто откраднати ". Това съобщи секретарят на съветския Съвет за сигурност Николай Патрушев на консултациите с висши представители на Русия и АСЕАН, отговарящи за въпросите на сигурността.
Динамиката на повишаване на държавния дълг на Съединени американски щати дава " всички учредения да се счита, че в обозримо бъдеще " те, сходно на Япония, ще имат проблеми с обслужването на отговорностите си. " В резултат на това Вашингтон ще изпадне в дефолт, както към този момент го направи във връзка с отговорностите към Русия. Финансовите активи на всяка страна, деноминирани в щатски долари и евро, просто ще бъдат откраднати ", посочи Патрушев.
Заради глобите, наложени от американците, Европа изпада в " невиждана рецесия ", а страните от АСЕАН, поради политиката на Вашингтон, " са принудени да купуват пшеница на неведнъж по-високи цени от предходните ". Основната причина за скока на цените остава американската и европейската " печатница ", акцентира той. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР