Съединените щати би трябвало да спрат да тормозят народа на

...
Съединените щати би трябвало да спрат да тормозят народа на
Коментари Харесай

Захарова: САЩ трябва да спрат да тормозят венецуелския народ със санкции

Съединените щати би трябвало да спрат да тормозят народа на Венецуела със наказания. Това написа във вторник в своята Фейсбук страница формалният представител на Руското външно министерство Мария Захарова.
По-рано американският консултант по националната сигурност Джон Болтън написа на своята страница в обществената мрежа Twitter, че Русия " вместо да изпраща нуклеарни бомбардировачи и специфични сили, с цел да помогне на един подкупен деспот, би трябвало да работи дружно с интернационалната общественост във Венецуела ", с цел да се поддържат хората в страната. Той означи, че Вашингтон няма да толерира " враждебни задгранични военни сили, които попречват постигането на задачите на демокрацията, сигурността и върховенството на закона в Западното полукълбо ".
„ Бих желал да припомня на Джон Болтън: в случай че една огромна страна в Западното полукълбо спре да постанова наказания на народа на Венецуела, а втората страна в източното полукълбо и редица интернационалните банкови структури разблокират милиарди венецуелски средства в техните сметки, тогава самите венецуелци ще могат да купуват медикаменти и храни без помощта на „ положителния Вашингтон “. Мерките подхванати, „ от чичо Сам “, предизвикват историческо неприятно храносмилане в региона “, означи Захарова.
Първо, " груповите строители на демокрацията и бранителите на върховенството на закона лишиха 30 милиарда $ от Каракас, постановиха наказания и в този момент подмятат витаминчета ", добави още Мария Захарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР