Съединените американски щати са западната страна, която представлява най-голям риск

...
Съединените американски щати са западната страна, която представлява най-голям риск
Коментари Харесай

Жените да не стъпват в САЩ! Опасно е

Съединените американски щати са западната страна, която съставлява максимален риск за нежната част от човечеството в света, съобщи „ Дейли Сабах “, базирайки се на ново изследване на „ Томсън Ройтерс “.

Щатите са на челните позиции в съставния елемент полово принуждение. Авторите на изследването показват, че на американска земя дамите не са добре предпазени от полови похищения, полов тормоз и изнасилвания. Съединени американски щати са единствената западна страна в челната десетка в цялостното изследване.

Лидер в отрицателната ранглиста е Индия. Азиатската страна е най-опасната страна за дамите, с висок риск от полово принуждение и подлагане на рабски труд. В класацията следват Афганистан и Сирия, която е в революция от 2011 година.

В Сирия има доста рискове за дамите и младите девойки, в това число полово и несексуално принуждение. В Афганистан пък като главен проблем за дамите се показват неналичието на медицински грижи и беднотия. Саудитска Арабия също не е парадайс за дамите. Макар там да се вижда усъвършенстване в последно време, дамите в консервативното общество нямат доста права.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР