Съединените американски щати са изпратили на Русия вентилатори за командно

...
Съединените американски щати са изпратили на Русия вентилатори за командно
Коментари Харесай

САЩ са изпратили на Русия тестове и вентилатори

Съединените американски щати са изпратили на Русия вентилатори за командно дишане и проби за COVID-19. Това съобщи държавният секретар Майк Помпео в изявление за Washington Examiner.

„ Когато президентът Тръмп беседва с президента Путин доскоро повече от седмица, той (Тръмп) се ангажира да обезпечи на Русия значима помощ”, съобщи американският посланик, акцентирайки, че става въпрос за проби и вентилатори. По-рано през този месец Съединени американски щати оповестиха, че няма да употребяват вентилиращи апарати, изпратени от Русия, поради недостатък. Пациенти починаха при пожар в болница в Санкт Петербург поради дефектната съветска техника.

Американското съоръжение към Русия е „ на път”, уточни държавният секретар на Съединени американски щати. „ Ние сме разчувствани от способността ни да опитаме да им помогнем да се оправят с този вирус. Работил съм с руснаците от времето, когато бях шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ. Има неща, за които нашите две страни могат да си сътрудничат”, разкри Помпео.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР