Съдомиялните машини са доста популярни и са ефикасно приложение в

...
Съдомиялните машини са доста популярни и са ефикасно приложение в
Коментари Харесай

Как да поставите правилно чинии и чаши в съдомиялната? Много хора правят грешки

Съдомиялните машини са много известни и са ефикасно приложение в доста домове. Тиктокърка реши да покаже на интернет потребителите, че множеството от тях погрешно подреждат чиниите и чашите в нея. Жената уточни елементарен метод да се отървем от скучен проблем.

 съдомиялна

Как да поставите вярно чиниите в съдомиялна?

Съдомиялните машини се намират в доста домове. С тях миенето е доста по-лесно и икономисва време. Те се радват на огромен интерес и от ден на ден хора правят оценка потребното им деяние. На пръв взор наподобява, че подреждането на съдове в тях не е сложна задача. На първо място, би трябвало да имате поради, че претоварването на съдомиялната машина и неспазването на дистанцията сред съдовете може да докара до тяхното недобро измиване.

Тиктокърка реши да притегли вниманието на интернет потребителите към още един подробност. Профилът ѝ е следван от над 380 хиляди души, с които тя споделя своите трикове и препоръки за разчистване на дома. Тя разкри какво да вършим, с цел да не се натрупва вода в съдовете.

Как вярно да подредите чашите в съдомиялната

Вероятно доста хора са забелязали, че откакто са отворили съдомиялната машина, водата се е събрала в чашите обърнати с главата надолу. Въпреки това, този противен проблем може да бъде предотвратен по елементарен метод. 

Тиктокърката в свое видео уточни, че значима роля играе методът, по който се подреждат чашите в съдомиялната. Обикновено във всяко устройство, както в долната, по този начин и в горната кошница има т. нар гребени, които обезпечават непоклатимост на съдовете. На видеото тя изясни, че когато чашите стоят прави, те събират вода по време на миене, а разположението им не разрешава да се стича по разрезите на съда.

Жената уточни, че по-доброто решение е да поставите чашите под лек ъгъл и да ги облегнете в профил на кошницата на съдомиялната. Благодарение на това решение изчезва казусът със събирането на вода, което постоянно е досадно.

 съдомиялна

Използвайки този трик, можете да спестите време, което преди е трябвало да изразходвате за усърдно избърсване на мокрите съдове.

От мненията под видеото се вижда, че доста хора не са знаели за този способ преди и че са поставяли погрешно съдовете в съдомиялната. Други не бяха сюрпризирани и обявиха, че употребяват този патент от години.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР