Съдийството на Фернандес Борбалан в дербито от 12-ия кръг на

...
Съдийството на Фернандес Борбалан в дербито от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

Дербито Атлетико – Реал, ако имаше видеоповторения

Съдийството на Фернандес Борбалан в дербито от 12-ия кръг на Ла Лига сред Атлетико Мадрид и Реал Мадрид (0:0) на „ Уанда Метрополитано “ остави доста подозрения. В дербито на испанската столица имаше доста противоречиви обстановки, а претенциите на „ белия балет “ имат съображение в няколко обстановки.

В 18-та минута на срещата Анхел Кореа изрита топката в лицето на Карим Бензема. Нападателят на Атлетико Мадрид не получи никакъв картон за обстановка, в която може би заслужаваше.



Стефан Савич може да се усеща късметлия, че приключи мача, защото още в 34-та минута можеше да поеме по пътя към съблекалните. Защитникът на Атлетико Мадрид влезе безумно бурно в краката на Тони Кроос.



Минута по-късно Лука Ернандес изрита Серхио Рамос в лицето, а по-късно стана ясно, че носът на капитана на Реал Мадрид е строшен. Борбалан имаше съществени учредения да свири дузпа, само че необичайно за какво подмина обстановката.



В 58-та минута на дуела Марсело имаше искания за дузпа за игра с ръка на Хуанфран в наказателното поле на Атлетико Мадрид. Съдията реши, че няма съображение да уточни бялата точка.

Играчите на Атлетико Мадрид имаха искания за дузпа в 79-та минута за игра с ръка на Кристиано Роналдо в наказателното поле на Реал Мадрид.

Малко по-късно Начо Фернандес бе съборен от Фернандо Торес в наказателното поле на Атлетико в единоборство след центриране от статично положения, а съдията не свири дузпа за Реал Мадрид.



В 83-та минута футболистите на „ белия балет “ имаха нови искания за дузпа за игра с ръка на Диего Годин след удара на Кристиано Роналдо, само че Борбалан реши, че няма съображение да свири дузпа.

В 88-та минута Хуанфран игра с ръка в наказателното поле на Атлетико Мадрид в единоборство с Каземиро, само че Борбалан още веднъж остана безгласен.

Иско избухна против съдията в дербито

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР