Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избра с пълно единодушие

...
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет избра с пълно единодушие
Коментари Харесай

Нов административен ръководител на Районен съд – Варна

 Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет избра с цялостно единогласие Магдалена Давидова – Янева за ръководител на Районен съд - Варна за идните пет години. Членовете на съвета показаха безапелационната си поддръжка и задоволство от показаната идея за работа на съда, персоналната й мотивация, както и от дадената от Общото заседание на съдиите в Районен съд – Варна, висока оценка за нейните качества.

Магдалена Давидова е родена във Варна. Завършва висшето си обучение - компетентност " Право " в юридическия факултет на Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий “.

Започва професионалния си път в правосъдната система преди 19 години, точно в районен съд – Варна. Била е правосъден асистент в Окръжен съд – Варна, след което в продължение на 3 години е младши арбитър в Окръжен съд – Разград и Окръжен съд – Варна. От октомври 2013 година е арбитър в Гражданско поделение на Районен съд - Варна, а от началото на 2018 година и до сегашния миг е заместник-председател на съда.

Съдия Магдалена Давидова е минала спомагателни квалификации и голям брой професионални образования, проведени от Националния институт на правораздаването, Министерство на правораздаването и разнообразни европейски стратегии в областта на младежкото и детско правораздаване, европейското съдействие по цивилен и търговски каузи, поощряване разрешаването на разногласия посредством правосъдни стратегии по медиация и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР