Съдийката в Денсинг старс Галена Великова лекува депресирани и помага

...
Съдийката в Денсинг старс Галена Великова лекува депресирани и помага
Коментари Харесай

Доктор Галена Великова , лечителката: Съдийката в Денсинг старс цери депресирани с танци

Съдийката в " Денсинг старс " Галена Великова лекува депресирани и оказва помощ на заболели от Паркинсон с танцовата си терапия. 

" За да приготвя докторат за танцовата терапия, започнах да работя с 60 индивида, които бяха заболели от меланхолия ", разкри в ефир чаровната съдийка, пояснявайки какво тъкмо е правила. 

Методът се базира на това, че с танцуването човек освобождава своите страсти. Определени усеща, които другояче е привикнал да потиска вътре в себе си. Да затваряме страстите си под капак е извънредно нездравословно и води до доста болести.

При всички хора, които участваха в моята танцова терапия се наблюдаваше усъвършенстване на положението. Опитахме да помогнем и на заболели от Паркинсон. Известно е, че това заболяване не се лекува изцяло. Но въпреки всичко може да се помогне на страдащите да подобрят доста качеството на своя живот.

Танцовата терапия и при тях подейства доста добре. Имах опция да пътувам до Съединени американски щати за присъединяване в предаване във формата на " Денсинг старс ". С удивление видях какъв брой доста хора, които имат сполучливи кариери в разнообразни сфери на живота, са депресирани и стартират деня си с хапчета. Това е бичът на нашия век. Вярвам, че танцуването може да помогне на всеки да се усеща по-добре в личната си кожа и да живее пълноценно. "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР