Съдията от Джорджия, който наблюдава мащабното дело за рекет срещу

...
Съдията от Джорджия, който наблюдава мащабното дело за рекет срещу
Коментари Харесай

Съдията от Джорджия ще изслуша доказателствата срещу прокурора Фани Уилис по делото Тръмп, което може да дисквалифицира хергия

Съдията от Джорджия, който следи огромното дело за рекет против някогашния президент Доналд Тръмп, ще изслуша доказателства в четвъртък, свързани с обвиняванията, че регионалният прокурор Фани Уилис има " несъответствуваща " спекулация и би трябвало да бъде дисквалифицирана от случая.

Върховният арбитър от окръг Фултън Скот Макафи ще организира чуване с доказателства в четвъртък, започващо в 9:30 сутринта и до петък, по обвинявания, повдигнати за първи път от съобвиняемия политически сътрудник на Републиканската партия Майкъл Роман по-рано тази година.

Твърденията в правосъдните документи на Роман, които бяха повторени от трима следващи съобвиняеми по делото, включват, че Уилис е била ангажирана в „ несъответствуващи “ връзки със специфичния прокурор Нейтън Уейд, който тя е наела да помогне в наказателното гонене Тръмп.

Уилис призна, че има " персонални " връзки с Уейд, само че отхвърли какъвто и да е спор на ползи. Тя също по този начин твърди, че с цел да бъде принудите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР