Съдия разпореди на актьора Кевин Спейси и на продуцентските му

...
Съдия разпореди на актьора Кевин Спейси и на продуцентските му
Коментари Харесай

Кевин Спейси е осъден да плати над $30 млн.на продуцентите на сериала "Къща от карти"

Съдия разпореди на артиста Кевин Спейси и на продуцентските му компании да платят на основателите на сериала " Къща от карти " близо 31 милиона щатски $ обезщетение за загубите, свързани с уволнението му от продукцията през 2017 година поради полови злоупотреби, предава задграничната преса.

Решението на съдията от Висшия съд на Лос Анджелис Мел Ред Рекана значи, че RMC и другите компании - продуценти на сериала на Netflix би трябвало да получат 30,9 милиона щатски $.

Холивудската звезда отхвърли обвиняванията посредством юристите и представителя си. Арбитърът сред звездата и продуцентите е открил, че Спейси е нарушил условията в контракта си за професионално държание, като е " влизал в избрани връзки с няколко членове на снимачния екип във всеки от петте сезона, в които взе участие във водеща роля и като продуцент на " Къща от карти ". В резултат на това MRC го уволнява, стопира работата по шестия сезон на сериала, пренаписва сюжета, с цел да в профил героя му и редуцира епизодите от 13 на 8, с цел да съблюдава периодите, което води до загуби от десетки милиони долари, се показва в правосъдните документи.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР