Съдиите установиха, че обвиняемият е бил шофьор на отряд, известен

...
Съдиите установиха, че обвиняемият е бил шофьор на отряд, известен
Коментари Харесай

Мъж от Гамбия, осъден в Германия за участие в убийства при бившия владетел на Гамбия

Съдиите откриха, че обвиненият е бил водач на отряд, прочут като „ патрулен екип “ или „ Junglers “, изпратен от Джаме за осъществяване на противозаконни убийства за угнетяване на опозицията и заплашване на обществеността.

Джаме ръководи Гамбия, страна, заобиколена от Сенегал като се изключи дребна брегова линия в Атлантическия океан, в продължение на 22 години. Той загуби президентски избори и отиде в заточение в Екваториална Гвинея през 2017 година, откакто в началото отхвърли да се отдръпна.

Лоу беше наказан за присъединяване в две убийства и един опит за ликвидиране - последният през декември 2003 година, когато съдът сподели, че е откарал екипа до мястото на опита за ликвидиране на юрист, защитаващ човек, който е изпаднал в недружелюбност с Джаме. Жертвата загуби бъбрек, само че оцеля.

Отрядът умъртви изтъкнат публицист през 2004 година, употребявайки две транспортни средства, маскирани като таксита - едното от тях, ръководено от обвинения, сподели съдът. В някакъв миг преди края на 2006 година тя принуди някогашен боец,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР