Съдебните дела на Алек Болдуин се заплитат още повече, след

...
Съдебните дела на Алек Болдуин се заплитат още повече, след
Коментари Харесай

Алек Болдуин вероятно е убил Халина Хътчинс

Съдебните каузи на Алек Болдуин се заплитат още повече, след последните данни от ФБР - в съдебномедицински отчет е посочено, че револверът, употребен за убийството на операторката Халина Хътчинс през октомври 2021 година на снимачната площадка на кино лентата Rust, не би могъл да създаде изстрел, без някой да е натиснал спусъка.

Заключенията в отчета на ФБР опонират на това, което Болдуин сподели на Джордж Стефанопулос в през декември 2021 година по време на първото си изявление след съдбовната пукотевица. Актьорът тогава изрично отхвърли да е натиснал спусъка на реквизита.
 Рекордно покачване на газа от 1 август 12 авг 2022 | Цената на газа скача с рекордните 60 %, откакто Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди нарастването...
”Никога не бих насочил револвер към някого и не бих дръпнал спусъка против него, в никакъв случай “, сподели Болдуин в студиото на ABC.” Някои носи отговорност за случилото се и не мога да кажа кой е, само че не съм аз.”

Фаталният случай се случи на 21 октомври предходната година на снимачната площадка на кино лентата Rust. Операторката Халина Хътчинс умря, откакто беше простреляна, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. Алек Болдуин към момента не е коментирал публично последните данни да експертизата на ФБР.

Междувременно ден след новината на гибелта на актрисата Ан Хечи Болдуин се „ раздели” с нея с малко видео в инстаграм профила си. Той споделя за занимателните им моменти на снимачната площадка и отбелязва какъв брой надарена актриса е била тя. Обръща се и към почитателите й с молба да не я съдят строго и да не я упрекват за проявената уязвимост да се обърне към алкохола и опиатите. „ Тя за мен бе същински другар. Възхищавах и се и я ценях много”, споделя Болдуин.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР