Съдебната комисия на Камарата на представителите започна разследване тази седмица

...
Съдебната комисия на Камарата на представителите започна разследване тази седмица
Коментари Харесай

Съдебната комисия на Камарата на представителите разследва дали прокурорът на окръг Фултън Фани Уилис се е „координирала“ с комисията от 6 януари

Съдебната комисия на Камарата на представителите стартира следствие тази седмица дали окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис е координирала дейностите си с Камарата на представителите на 6 януари комисия в техните следствия.

Председателят на правосъдната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан, R-Ohio, и представителят Бари Loudermilk, R-Ga., водят следствието, откакто научават, че офисът на Уилис " координира дейностите си по следствие с партийната специфична комисия. "

Законодателите споделят, че Уилис е поискала от специфичната комисия на Камарата на представителите на 6 януари да показа доказателства с нейния офис.

Уилис разследваше хипотетичните старания на някогашния президент Тръмп да анулира президентските избори през 2020 година в щата Джорджия.

Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, в центъра, приказва в държавния център на окръг Фултън по време на конференция, 14 август 2023 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР