Съдебен изпълнител погна петричкия бизнесмен Тильо Димитров заради банков кредит

...
Съдебен изпълнител погна петричкия бизнесмен Тильо Димитров заради банков кредит
Коментари Харесай

Санданска учителка остава без дом: След цеха на баща й ЧСИ погна и семейната къща

Съдебен реализатор погна петричкия предприемач Тильо Димитров поради банков заем от близо 300 000 лева и извади на обществена обмен 2 етажа от фамилната къща в южния град. Те се водят благосъстоятелност на Димитров, щерка му Доника – известна учителка по британски език, и майката Стефка. Всеки от етажите на къщата е с оценка от 67 050 лева и се продава дружно с цялото обзавеждане.
Продава се и дърводелският завод на семейството, чиято оценка за 4 година падна двойно – от над 260 000 лева през 2014 година, сега той се предлага за 143 200 лева Цехът на ул. „ Дунав” е с повърхност 550 кв.м, а до него има втора двуетажна постройка, включваща даже първокласно обзаведена стая за командировки. Работилницата се води на компания „ Доника” ООД, написа struma.bg.

През 2014 година името на Тильо Димитров бе забъркано в скандал с марихуана – тогава при спецакция в една от базите на компания „ Бетонстрой” служителите на реда откриха 4 кг изсъхнал канабис, а до чувалите бяха открити и лабораторни принадлежности, което наведе униформените на мисълта, че се касае за лаборатория за произвеждане на хашиш. Първият разпитан за дрогата бе Тильо Димитров, тогава на 63 години, привикан като един от притежателите на помещението, в което бе открита тревата. До обвиняване обаче не се стигна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР