Съдът заличи от списъка със свидетели мистериозната жена, която според

...
Съдът заличи от списъка със свидетели мистериозната жена, която според
Коментари Харесай

Делото „Семерджиев“: Мистериозната жена отново не се яви пред съда, заличиха я от свидетелите

С ъдът заличи от листата със очевидци мистериозната жена, която съгласно защитната теза на Георги Семерджиев, е карала джипа му във съдбовната нощ на 5 юли 2022 година

И през днешния ден въпросната жена не се яви пред съда. Според магистратите отбраната на подсъдимия е имала многократни благоприятни условия да я обезпечи като очевидец, само че това не се е случило, съобщи. Започнаха пледоариите.

П рокуратурата изиска потвърждаване на тежката присъда на Георги Семерджиев. Той е наказан за тежката злополука на бул. “Черни връх ”, при която починаха две девойки. За закононарушението Софийският градски съд призна за отговорен Георги Семерджиев и го осъди на 20 години затвор.

Пред втората инстанция беше тествана втора версия за случилото се . И тя беше дискредитирана. Затова би трябвало да бъде отхвърлена. Надявам се, че пред Върховния касационен съд подсъдимият няма да изложи и трета версия, уточни прокурорът по делото.

Според него теорията на Семерджиев, че е бил похитен и замаян, както и че не е карал колата в нощта на случая, бе отхвърлена от дълго време.

Допълнителни експертизи отхвърлиха втората версия на подсъдимия. Всички доказателства сочат, че Семерджиев е използвал опиати в деня на случая, уточни прокуратурата.

Според държавното обвиняване резултатът на метамфетаминът е като рухване на всички задръжки.

Доказано е, че точно Семерджиев е карал джипа. Правилно градският съд е завишил наказването за циничния метод, по който две девойки са починали. Затова не би трябвало да бъде понижено наказването. С сходна присъда се надявам да се реализира дисциплиниращ резултат както при подсъдимия, по този начин и в обществото, уточни държавното обинение.

Родителите на починалите девойки и юристите им желаеха същото от апелативния съд.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР