Съдът в щата Джорджия се съгласи да остави на свобода

...
Съдът в щата Джорджия се съгласи да остави на свобода
Коментари Харесай

$200 000 гаранция за свободата на Доналд Тръмп

Съдът в щата Джорджия се съгласи да остави на независимост някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, упрекнат в интервенция в президентските избори през 2020 година, под гаранция от 200 000 $ , заяви АП.

В същото време, както отбелязва The Hill, съдът е сложил по-строги условия за Тръмп, в сравнение с за други обвинени, някои от които също са се съгласили на гаранция.

По-специално, на някогашния президент е неразрешено да " заплашва " други обвинени или очевидци посредством обществените мрежи или " непряко под каквато и да е форма " .

По-рано беше обявено, че огромното жури в Джорджия е повдигнало обвинявания на Тръмп и група от 18 души по обвинявания, свързани с опити за анулация на резултатите от президентските избори през 2020 година

Бившият президент е упрекнат по 13 точки , в това число нарушение на щатския закон за битка с рекета и корупцията, подстрекателство на държавен чиновник да наруши клетвата си, скрит план за осъществяване на имитация и подаване на подправени документи.

Самият Тръмп написа в обществената мрежа " Истина ", уреждайки освобождението под гаранция: " Можете ли да повярвате, че в четвъртък отивам в Атланта, Джорджия, с цел да ме арестува радикалният ляв областен прокурор Фани Уилис ".
 Доналд Тръмп анулира конференция за изборите през 2020 година
Доналд Тръмп анулира конференция за изборите през 2020 година

Адвокати на някогашния президент желаят отсрочване на основно дело

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп удостовери, че ще се съобщи, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания в Джорджия на 24 август .

" Можете ли да повярвате? Ще отида в Атланта, Джорджия, в четвъртък, с цел да бъда ЗАДЪРЖАН от радикалния ляв областен прокурор Фани Уилис, който следи едно от най-големите УБИЙСТВА и закононарушения с принуждение в американската история. В моя случай пътуването до Атланта не е за " Убийство ", а за това, че съм направил ПЕРФЕКТЕН ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР! Тя е водила и продължава да води акция и да събира пари за този ЛОВ НА ВЕЩИЦИ. Това е в строга съгласуваност с Министерството на правораздаването на кривосъдния Джо Байдън. Става дума за интервенция в изборите! ", написа той в обществената мрежа " Истина ".
 Тръмп няма да взе участие в дебатите на републиканците на 25 август
Тръмп няма да взе участие в дебатите на републиканците на 25 август

Причината да не го направи е социологическо изследване на канала CBS

По-рано огромното жури в окръг Фултън, Джорджия, повдигна обвиняване на някогашния държавен глава за интервенция в изборите през 2020 г .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР